Pinkpop is weer voorbij en wat hebben we genoten! Het weer en natuurlijk de sfeer was top. In samenwerking met de Provincie Limburg, met als slogan Limburg Turns You On, werd met de bezoekers gesproken over het gebruik van energie en duurzaamheid. Middels de quiz dacht je net wat dieper na over de impact van festivals op hun omgeving en kon je tips geven aan organisatoren om hun festival duurzamer te organiseren. 

Onze groene stand met zowel plantengroen als groene energie diende als oplaadpunt voor je telefoon en een oplaadmoment voor jezelf. 3 dagen Pinkpop is best intensief! Met de Solar Flower van Volta Solar werd het mogelijk om zelsf meer energie op te wekken dan we verbruikten. Onze stand draaide volledig op zonne-energie. Mooi he!

    

Je kon de LED verlichting van DUURCOOP bewonderen in de stand. Verder is er een mooi alternatief zodat je je peuk niet op de grond hoeft te gooien. [zie foto rechtsonder]. Op de Kalm Aan Laan waren onze afvalcontainers te vinden [zie foto linksonder]. 

Hartelijk dank iedereen voor de fijne samenwerking! Special thanks to: Buro Pinkpop, Provincie Limburg, Volta Solar, MANA en Cultuurwerkplaats Zeezicht.