Afvaleilanden

Ga anders om met je afval en zie het als grondstof. Je kunt tijdens het evenement direct afval scheiden! Ook verkrijgbaar met terreinverlichting op zonnepanelen.

Hardcups

Minder bekers op de grond? Met deze hard plastic bekers en statiegeldsysteem kun je het zwerfvuil enorm terugdringen. Hard plastic bekers zijn een goed alternatief voor softcups!

Fietsenrekken

Stimuleer je bezoekers om met de fiets te komen en bied ze een mooie parkeerplek aan! Veel mogelijkheden om je eigen reclame op het rek te zetten. Vraag info hierover bij ons aan.

LED verlichting

Besparing op je stroomplan door inzet van prikkabel met LED verlichting. Te verkrijgen in verschillende kleuren, energiezuinig, sterk, worden niet warm.

Eco-toiletten

Deze toiletten behoeven geen wateraansluiting. Ze werken op basis van houtsnippers die de ontlasting omzetten in compost. Handwasunit ook leverbaar!

Lid van DUURCOOP

Voor € 150,- per jaar word je lid van DUURCOOP en ontvang je in 2019 een korting van 25% op je gehuurde materialen. Vraag het formulier  en de voorwaarden aan via info@duurcoop.nl.

Smartflower

Je eigen energie opwekken tijdens je evenement? Dat kan met deze Smartflower. Op een aanhanger geplaatst, dus overal in te zetten!

Oplaadboom

Deze “lichtjesboom” kan verbonden worden aan de smartflower en biedt een unieke mogelijkheid om 20 mobiele telefoons/tablets op te laden aan deze oplaadboom.